Yrityksille

Tarjontamme

Teemme yrityksestäsi terveemmän

Actic tarjoaa laajan valikoiman harjoittelu- ja liikuntamahdollisuuksia. Räätälöimme myös yritysratkaisuja, joissa liikuntaohjelma laaditaan yrityksen ja työntekijöiden tarpeiden pohjalta. Se voi pitää sisällään luentoja, testejä, terveysanalyyseja, räätälöityjä harjoitteluohjelmia ja paljon muuta. Me Acticissa haluamme, että harjoittelu tuottaa tulosta ja jokainen saavuttaa tavoitteensa. Haluamme auttaa ihmisiä luomaan uusia tottumuksia tai auttaa heitä pitämään kiinni hyvistä tavoistaan. Yritysasiakkaamme saavat henkilökohtaisen Actic-yhteyshenkilön, joka auttaa yritystä voimaan paremmin.

Maksuton harjoitteluopastus

Yhteistyön alussa voimme tehdä henkilökunnalle analyyseja ja testejä, joiden tuloksia sitten seurataan säännöllisesti. Lisäksi työntekijöille luodaan henkilökohtaiset harjoitteluohjelmat, jotka laaditaan heidän edellytystensä, tarpeidensa ja toiveidensa pohjalta.

Laaja valikoima ryhmäliikuntatunteja

Jotkut haluavat harjoitella itsenäisesti laitteilla, toiset pitävät enemmän ryhmäliikunnasta. Suosittelemme tavallisesti yrityksiä kannustamaan työntekijöitään kokeilemaan ryhmäliikuntatunteja yhdessä. Yhdessä harjoitteleminen on hauskaa, ja säännöllinen yhteinen ryhmäliikunta voi vahvistaa työyhteisöä. Oman keskuksesi tarjontaan voit tutustua kohdassa Keskukset ja Hinnat.

Aamu-uinti on hyvä alku päivälle

Monella paikkakunnalla Actic-keskus sijaitsee uimahallin yhteydessä. Uimahallin sisäänpääsy sisältyy aina jäsenyyden hintaan. Se tarkoittaa, että jäsenemme pääsevät sekä treenaamaan että uimaan. Puolen tunnin aamu-uinti on mukava aloitus päivälle. Uiminen on myös hyvää kuntoutusharjoittelua vammasta toipumiseen. Lue lisää uintimahdollisuuksista Acticissa.

Laadukkaat laitteet

Kaikki laitteemme ja muut välineemme tulevat alan johtavilta toimittajilta, jotta voimme taata, että jäsenemme saavat harjoittelustaan parhaat tulokset. Voimaharjoittelulaitteet on suunniteltu tekemään voimaharjoittelusta tehokasta, helppoa ja turvallista. Keskuksissamme on myös vapaita painoja ja kuntolaitteita, kuten kuntopyöriä, crosstrainereita ja juoksumattoja.

Autamme mielellämme

Jos sinulla on kysyttävää harjoittelumuodoista tai yrityssopimuksista. Ota meihin yhteyttä, niin löydämme tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Noin 3 000 yrityksellä on sopimus kanssamme, joten meillä on tarvittava kokemus terveyden edistämiseen myös sinun yrityksessäsi. Ota yhteyttä keskukseesi ja kysy lisää.

Kokeile maksutta

Täytä lomakkeen tiedot, niin saat koodin, jonka voit näyttää keskuksessa.

 

Ota ensimmäinen askel

Täytä lomake ja hanki koodi, jonka näet laitoksessa.

Etsitään henkilötietoja...

Sinulla on jo aktiivinen jäsenyys ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Sinulla on jo jäsentili ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Antamasi henkilötunnus ei ole kelvollinen

Et valitettavasti voi ostaa jäsenyyttä, koska olet alle 18-vuotias. Tule kuntokeskukseemme täysi-ikäisen vanhemman tai huoltajan kanssa, ja autamme sinua liittymään jäseneksi.

  • Henkilökotiedot

    Käsittelemme henkilötietonne hallitaksemme sopimustanne kanssamme, parantaaksemme palvelukokemustanne sekä tehdäksemme kokemuksestanne niin mukavan kuin mahdollista. Klikkaa "Katso ehdot" lukeaksesi lisää tietosuojakäytännöstämme.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nyt mennään!

Nyt mennään!