Yrityksille

Terveyteen panostaminen tuo yritykselle voittoa

 

Terveyteen panostaminen tuo yritykselle voittoa

Fyysinen aktiivisuus saa ihmiset voimaan hyvin. Säännöllinen harjoittelu vähentää kulumisvammoja ja kipuja, auttaa jaksamaan ja vähentää sairauspoissaoloja. Yksinkertaistettuna: kun henkilökunta voi hyvin, yritys voi hyvin.
Joukko tutkimuksia osoittaa, että yritys saa henkilöstönsä liikkumiseen sijoittamansa rahamäärän takaisin kolmesta yhdeksäänkertaisena muun muassa sairauspoissaolojen vähentyessä – kannattava sijoitus siis. Lisäksi harjoittelu lisää motivaatiota ja auttaa vähentämään stressiä.

Mitä Actic tarjoaa?

Meille on tärkeää voida tukea yritysasiakkaitamme opastamalla ja kannustamalla työntekijöitä terveelliseen elämään ja tuloksia tuottavaan harjoitteluun. Asetamme sille suurta painoarvoa ja räätälöimme palvelut asiakkaiden tarpeiden mukaan. Siksi jäsenyyteen sisältyvät seuraavat edut:

  • harjoittelu koulutetun ohjaajan kanssa, joka opastaa tehokkaaseen ja turvalliseen treeniin
  • henkilökohtainen harjoitteluohjelma ja harjoittelumenetelmä, jotka tekevät treenistä yksinkertaista ja tehokasta
  • seurantatapaamiset ohjaajan kanssa tulosten seuraamiseksi ja harjoitteluohjelman jatkuvaksi kehittämiseksi.

Lisäksi räätälöimme kokonaisratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä saamaan suurimman mahdollisen hyödyn sijoituksestaan, esimerkiksi kokeiluviikkoja, tietoa työntekijöille, terveysanalyyseja ja testejä, luentoja harjoittelusta, ruokavaliosta ja tottumuksista sekä tilastotietoja ja seurantaa.

Tarjonnassa tärkeää on myös laadukas ja innostava ryhmäliikunta, ja ryhmäliikuntatunteja järjestetäänkin useimmissa keskuksissamme. Lisäksi monissa keskuksissamme jäsenyyteen sisältyy myös uimahallin käyttö. Joissakin keskuksissa on tarjolla myös henkilökohtaista valmennusta, elämäntapaohjelma Lifestyle by Actic sekä Actic Training Circuit (ATC), joka on crossfit-tyyppinen harjoittelumuoto.

Asiakkainamme on monia yrityksiä, jotka ovat saaneet avullamme jaksavampia, iloisempia, pirteämpiä ja motivoituneempia työntekijöitä – ja puolittaneet samalla sairauskulunsa.

Olet tervetullut kuntokeskukseemme. Ota yhteyttä jo tänään.

Ota ensimmäinen askel

Täytä lomake ja saat koodin, jonka näytät kuntokeskuksessa.

Harjoittelu, joka tuottaa tuloksia! Tarjoamme sinulle maksuttoman tutustumiskäynnin, jonka aikana pääset harjoittelemaan ohjaajan johdolla. Se on täydellinen aloitus tuleville treeneille!

Etsitään henkilötietoja...

Sinulla on jo aktiivinen jäsenyys ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Sinulla on jo jäsentili ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Antamasi henkilötunnus ei ole kelvollinen

Et valitettavasti voi ostaa jäsenyyttä, koska olet alle 18-vuotias. Tule kuntokeskukseemme täysi-ikäisen vanhemman tai huoltajan kanssa, ja autamme sinua liittymään jäseneksi.

  • Henkilökotiedot

    Käsittelemme henkilötietonne hallitaksemme sopimustanne kanssamme, parantaaksemme palvelukokemustanne sekä tehdäksemme kokemuksestanne niin mukavan kuin mahdollista. Klikkaa "Katso ehdot" lukeaksesi lisää tietosuojakäytännöstämme.