Ryhmäliikunta

Tabata Cardio (30 min)

Korkean tehon intervalliharjoittelua (20 sek työjakso, 10 sek tauko), joka ylläpitää ja kehittää kestävyyttäsi ja parantaa hengitys- ja verenkierto elimistöäsi. Tabata Cardio on liikkeiltään yksinkertainen, mutta tehokas ryhmäliikuntatunti.

Tulokset 30 minuutissa!

Harjoittele HIT-menetelmällä

Onko sinulla vaikeuksia löytää liikunta-aika? Vai haluatko saada irti kaiken harjoittelun? Acticissa harjoittelemme Harjoitusmenetelmän HIT (High Intensity Training) mukaan, mikä tarkoittaa, että vain 20 minuutissa antaa kehollesi riittävän harjoittelun kehittymiselle.

Haluatko tietää enemmän?

Group 7

Katso elokuvaa

HIT-menetelmä

Pysyviä tuloksia

Henkilökohtainen valmennus

Oletko jo kokenut treenaaja, mutta haluaisit oppia enemmän tietystä harjoittelun osa-alueesta tai nousta seuraavalle tasolle? Jos vastauksesi on kyllä, henkilökohtaiset valmentajamme voivat laatia sinulle toiveitasi vastaavan harjoitteluohjelman!

Haluatko lisätietoja?

 

button

 

Katso elokuvaa

Personal training

 

Kokeile maksutta

Tarjoamme sinulle maksuttoman tutustumiskäynnin, jonka aikana pääset harjoittelemaan ohjaajan johdolla. Se on täydellinen aloitus tuleville treeneille!

Ota ensimmäinen askel

Täytä lomake ja hanki koodi, jonka näet laitoksessa.

Etsitään henkilötietoja...

Sinulla on jo aktiivinen jäsenyys ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Sinulla on jo jäsentili ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Antamasi henkilötunnus ei ole kelvollinen

Et valitettavasti voi ostaa jäsenyyttä, koska olet alle 18-vuotias. Tule kuntokeskukseemme täysi-ikäisen vanhemman tai huoltajan kanssa, ja autamme sinua liittymään jäseneksi.

  • Henkilökotiedot

    Käsittelemme henkilötietonne hallitaksemme sopimustanne kanssamme, parantaaksemme palvelukokemustanne sekä tehdäksemme kokemuksestanne niin mukavan kuin mahdollista. Klikkaa "Katso ehdot" lukeaksesi lisää tietosuojakäytännöstämme.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nyt mennään!

Nyt mennään!