Tietoa meistä

Visio

Acticin visio ja ydinarvot

Visiomme on edistää yhteiskunnan terveyttä innostamalla ihmisiä kuntoilemaan. Toteutamme visiomme kannustamalla ja opastamalla jokaista aktiiviseen harjoitteluun.

Liikeidea

Tarjoamme jäsenillemme ylivertaisia elämyksiä sekä laajan harjoitteluvalikoiman joka luo heille edellytykset saavuttaa tavoitteensa ja voimaan hyvin.

Ydinarvomme

Ydinarvomme ovat terveys, innostaminen ja henkilökohtainen lähestyminen.

Terveys: Edistämme yhteiskunnan terveyttä innostamalla ihmisiä aloittamaan harjoittelun sekä luomalla jäsenillemme edellytykset päästä alkuun säännöllisessä harjoittelussa.

Innostaminen: Innostamme ja opastamme jäseniämme, jotta he saavuttaisivat tavoitteensa ja voisivat hyvin. Innostuneena treeni-into on korkeimmillaan ja odotat seuraavaa harjoittelukertaa. Me Acticilla haluamme innostaa jäseniämme niin menestyksen hetkellä kuin silloin kun tuntuu vaikeammalta.

Henkilökohtainen lähestyminen: Innostamme ja opastamme jäseniämme henkilökohtaisesti, mikä saa heidät tuntemaan olonsa tervetulleeksi Acticiin. Ohjaajamme ovat kiinnostuneita jäseniemme tarpeista tarjotakseen parasta mahdollista opastusta.

Kokeile maksutta

Täytä lomakkeen tiedot, niin saat koodin, jonka voit näyttää keskuksessa.

 

Ota ensimmäinen askel

Täytä lomake ja hanki koodi, jonka näet laitoksessa.

Etsitään henkilötietoja...

Sinulla on jo aktiivinen jäsenyys ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Sinulla on jo jäsentili ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Antamasi henkilötunnus ei ole kelvollinen

Et valitettavasti voi ostaa jäsenyyttä, koska olet alle 18-vuotias. Tule kuntokeskukseemme täysi-ikäisen vanhemman tai huoltajan kanssa, ja autamme sinua liittymään jäseneksi.

  • Henkilökotiedot

    Käsittelemme henkilötietonne hallitaksemme sopimustanne kanssamme, parantaaksemme palvelukokemustanne sekä tehdäksemme kokemuksestanne niin mukavan kuin mahdollista. Klikkaa "Katso ehdot" lukeaksesi lisää tietosuojakäytännöstämme.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nyt mennään!

Nyt mennään!