Tietoa meistä

Miksi Actic?

Acticin jäsenet harjoittelevat kaikista mahdollisista syistä. Olemme iloisia niistä ihmisistä, jotka ovat valinneet Acticin aina ammattiurheilijoista kaikenikäisiin kuntoilijoihin. Meille on tärkeää, että kaikki tuntevat olevansa tervetulleita Acticiin.

Osaamme asiamme

Kaikki Actic keskusten työntekijät ovat koulutettuja ohjaajia, jotka ovat valinneet työpaikkansa rakkaudesta liikuntaan. Jaamme kaiken osaamisemme mielellämme kanssasi. Haluamme auttaa sinua pääsemään harjoittelussa alkuun, saavuttamaan tavoitteesi ja pitämään tietenkin myös hauskaa.

Tiedämme miten sinun tulee harjoitella saadaksesi harjoittelustasi suurimman hyödyn. Osaaminen ja koulutus ovat erittäin tärkeitä meille Acticissa. Ala kehittyy jatkuvasti ja opimme koko ajan uusia asioita joista voit hyötyä harjoittelussasi.

Actic-jäsenyyteen sisältyvät aina seuraavat:

  • harjoittelu ohjaajan kanssa joka opastaa tehokkaaseen harjoitteluun.
  • henkilökohtainen harjoitteluohjelma, jota on helppo noudattaa ja joka tuottaa taatusti tuloksia.
  • säännöllinen seuranta ja uusi harjoitteluohjelma kun on aika nostaa harjoittelu uudelle tasolle.

 

Sinulle sopivaa harjoittelua

Meillä on helppo päästä alkuun. Varaa tutustumiskäynti ohjaajamme kanssa niin saat henkilökohtaisen harjoitteluohjelman jota on helppo noudattaa ja joka on räätälöity juuri sinun edellytystesi ja tavoitteidesi mukaan. Kun olet harjoitellut meillä jonkin aikaa ohjaajamme auttavat kehittämään harjoitteluohjelmaasi.

Laaja valikoima tuo vaihtelua

Keskuksissamme käytetään sellaisia laitteita ja välineitä, joita pidämme voima– ja kuntoharjoittelun kannalta parhaina. Voima- ja kuntoharjoittelumahdollisuuden lisäksi tarjoamme laajan valikoiman ryhmäliikuntatunteja joita kehitetään koko ajan uusimpien trendien mukaan – kaikkea joogasta spinningiin ja hauskoihin tanssitunteihin. Kaikki keskuksemme sijaitsevat uimahallin yhteydessä mikä tarjoaa entistä paremmat mahdollisuudet monipuoliseen harjoitteluun. Näissä keskuksissa uimahallin sisäänpääsy sisältyy aina jäsenyyden hintaan.

Tule käymään niin neuvomme miten aloitat tehokkaan harjoittelun.

Tervetuloa Acticiin.

Kokeile maksutta

Täytä lomakkeen tiedot, niin saat koodin, jonka voit näyttää keskuksessa.

 

Ota ensimmäinen askel

Täytä lomake ja hanki koodi, jonka näet laitoksessa.

Etsitään henkilötietoja...

Sinulla on jo aktiivinen jäsenyys ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Sinulla on jo jäsentili ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Antamasi henkilötunnus ei ole kelvollinen

Et valitettavasti voi ostaa jäsenyyttä, koska olet alle 18-vuotias. Tule kuntokeskukseemme täysi-ikäisen vanhemman tai huoltajan kanssa, ja autamme sinua liittymään jäseneksi.

  • Henkilökotiedot

    Käsittelemme henkilötietonne hallitaksemme sopimustanne kanssamme, parantaaksemme palvelukokemustanne sekä tehdäksemme kokemuksestanne niin mukavan kuin mahdollista. Klikkaa "Katso ehdot" lukeaksesi lisää tietosuojakäytännöstämme.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nyt mennään!

Nyt mennään!