Tietoa meistä

Avoimet tyopaikat

Tule töihin meille Acticille!

Actic on liikuntaketju, jolla on 144 keskusta ja yli 200 000 jäsentä kuudessa eri maassa. Keskitymme luomaan terveempää yhteiskuntaa inspiroimalla kaikki ihmiset kohti terveellisempää elämäntyyliä ja lisääntynyttä hyvinvointia. Hyvin varustetut keskuksemme sekä koulutetut ohjaajamme tarjoavat hyvät edellytykset treenaukseen ja tavoitteiden saavuttamiseen.

Tarjoamme oikealle henkilölle työpaikan ja etenemismahdollisuudet energisessä ja kasvavassa organisaatiossa. Tulet toimimaan omistautuneiden ja positiivisten kollegojen kanssa ympäristössä, jossa jokaisella on suuret vaikutusmahdollisuudet.

Actic on kasvuvaiheessa ja etsimme keskuksiimme jatkuvasti uusia kykyjä. Jos haluat työskennellä kanssamme ihmisten ja liikunnan parissa olet aina tervetullut tapaamaan keskuksesi kuntosalipäällikköä.

Kokeile maksutta

Täytä lomakkeen tiedot, niin saat koodin, jonka voit näyttää keskuksessa.

 

Ota ensimmäinen askel

Täytä lomake ja hanki koodi, jonka näet laitoksessa.

Etsitään henkilötietoja...

Sinulla on jo aktiivinen jäsenyys ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Sinulla on jo jäsentili ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Antamasi henkilötunnus ei ole kelvollinen

Et valitettavasti voi ostaa jäsenyyttä, koska olet alle 18-vuotias. Tule kuntokeskukseemme täysi-ikäisen vanhemman tai huoltajan kanssa, ja autamme sinua liittymään jäseneksi.

  • Henkilökotiedot

    Käsittelemme henkilötietonne hallitaksemme sopimustanne kanssamme, parantaaksemme palvelukokemustanne sekä tehdäksemme kokemuksestanne niin mukavan kuin mahdollista. Klikkaa "Katso ehdot" lukeaksesi lisää tietosuojakäytännöstämme.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nyt mennään!

Nyt mennään!