Actic

Tietoa meistä

Tietoa meistä

Actic on johtava kuntokeskusketju, jolla on 149 keskusta ja yli 200 000 jäsentä Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Saksassa ja Itävallassa. Ruotsi on Acticin suurin yksittäinen markkina-alue. Meillä on Ruotsissa noin 150 000 jäsentä sekä yli sata keskusta aina etelän Ystadista pohjoisen Kiirunaan.

Keskitymme toiminnassamme terveellisemmän yhteiskunnan luomiseen innostamalla ja motivoimalla ihmisiä pitämään huolta terveydestään ja voimaan hyvin. Hyvin varustetut kuntokeskuksemme tarjoavat hyvät edellytykset monipuoliseen harjoitteluun ja koulutetut ohjaajamme auttavat jäseniämme saavuttamaan tavoitteensa.

Sinulle sopivaa harjoittelua

Useimmat keskuksemme tarjoavat laajan valikoiman ryhmäliikuntatunteja. Jäsenyyteen sisältyy maksuton tutustumiskäynti sekä ohjaajan valmennusta henkilökohtaisen harjoitteluohjelman puitteissa. Actic on myös kehittänyt elämäntapaohjelman nimeltä Lifestyle by Actic. Elämäntapaohjelma on terveyteen keskittyvä kokonaisvaltainen konsepti, jossa harjoittelu, ruokavalio ja motivaatio yhdistetään ainutlaatuisella tavalla. Suuri osa keskuksistamme sijaitsee uimahallin yhteydessä, jolloin myös uimahallin käyttö sisältyy jäsenyyden hintaan. Tarjoamme palveluja yksityishenkilöille sekä yrityksille.

Koulutetut ohjaajat

Kaikki Actic-keskusten työntekijät ovat koulutettuja ohjaajia, jotka ovat valinneet työpaikkansa rakkaudesta liikuntaan ja pyrimme jatkuvasti kouluttamaan heitä lisää Acticin omilla koulutuksilla.

Kokeile maksutta

Täytä lomakkeen tiedot, niin saat koodin, jonka voit näyttää keskuksessa.

 

Ota ensimmäinen askel

Täytä lomake ja hanki koodi, jonka näet laitoksessa.

Etsitään henkilötietoja...

Sinulla on jo aktiivinen jäsenyys ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Sinulla on jo jäsentili ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Antamasi henkilötunnus ei ole kelvollinen

Et valitettavasti voi ostaa jäsenyyttä, koska olet alle 18-vuotias. Tule kuntokeskukseemme täysi-ikäisen vanhemman tai huoltajan kanssa, ja autamme sinua liittymään jäseneksi.

  • Henkilökotiedot

    Käsittelemme henkilötietonne hallitaksemme sopimustanne kanssamme, parantaaksemme palvelukokemustanne sekä tehdäksemme kokemuksestanne niin mukavan kuin mahdollista. Klikkaa "Katso ehdot" lukeaksesi lisää tietosuojakäytännöstämme.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nyt mennään!

Nyt mennään!