Tarjonta

Uinti

Treenaa ja ui samalla jäsenyydellä

Actic toimii uimahallin yhteydessä. Uimahallin sisäänpääsy sisältyy aina jäsenyyden hintaan. Se tarkoittaa, että pääset jäsenenämme harjoittelemaan salillemme ja samalla kortilla pääset myös uimaan. Uinti on yksinkertainen, mutta tehokas harjoittelumuoto, joka on myös hellä keholle. Koska kehoon kohdistuva kuormitus vähenee vedessä on uinti erinomaista kuntoutusharjoittelua sekä palautumista rankemmasta treenijaksosta. Uinti on hellävaraista kuntoharjoittelua, joka myös vahvistaa käsivarsien, selän ja hartioiden lihaksia.

Vinkkejä

Muista huolehtia nesteytyksestä uimisen jälkeen. Vaikka et tuntisikaan hikoilevasi vedessä. Kehosta vapautuu nestettä ja vaje on täytettävä.
Kloori tarttuu likaan. Jos peset vartalon ja hiukset huolella ennen uimista ja käytät myös hoitoainetta, vältät kloorin hajun tarttumisen.

Kokeile maksutta

Täytä lomakkeen tiedot, niin saat koodin, jonka voit näyttää keskuksessa.

 

Ota ensimmäinen askel

Täytä lomake ja hanki koodi, jonka näet laitoksessa.

Etsitään henkilötietoja...

Sinulla on jo aktiivinen jäsenyys ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Sinulla on jo jäsentili ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Antamasi henkilötunnus ei ole kelvollinen

Et valitettavasti voi ostaa jäsenyyttä, koska olet alle 18-vuotias. Tule kuntokeskukseemme täysi-ikäisen vanhemman tai huoltajan kanssa, ja autamme sinua liittymään jäseneksi.

  • Henkilökotiedot

    Käsittelemme henkilötietonne hallitaksemme sopimustanne kanssamme, parantaaksemme palvelukokemustanne sekä tehdäksemme kokemuksestanne niin mukavan kuin mahdollista. Klikkaa "Katso ehdot" lukeaksesi lisää tietosuojakäytännöstämme.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nyt mennään!

Nyt mennään!