Tarjonta

Spinning®

Tehokasta ja pehmeää kuntoharjoittelua

Spinning® on erittäin tehokas harjoittelumuoto, joka kohottaa kuntoa nopeasti. Kaikki voivat osallistua spinning-tunneille. Pyörän vastus säädetään itse, joten aloittelijat ja konkarit voivat treenata rinta rinnan. Ohjaaja tahdittaa tuntia maasto- ja musiikkivalinnoilla.

Vinkkejä

On hyvä juoda vettä ennen tuntia, sen aikana ja sen jälkeen. Tule tunnille hyvissä ajoin, jos olet vasta-alkaja, niin ohjaaja auttaa tekemään pyörään sopivat säädöt. Näin treenistä tulee turvallisempaa, tehokkaampaa ja hauskempaa.

Jotkin keskuksemme tarjoavat kevyempiä Easy Spinning -tunteja, joista voi olla hyvä aloittaa. Jos haluat kokeilla spinningiä, et tarvitse mitään erityisiä varusteita. Tavalliset treenivaatteet ja -kengät riittävät hyvin. Jos päätät jatkaa spinningin harrastamista, hanki mielellään pyöräilykengät ja pehmustetut pyöräilyhousut; ne tekevät polkemisesta tehokkaampaa ja mukavampaa.

Kokeile maksutta

Täytä lomakkeen tiedot, niin saat koodin, jonka voit näyttää keskuksessa.

 

Ota ensimmäinen askel

Täytä lomake ja hanki koodi, jonka näet laitoksessa.

Etsitään henkilötietoja...

Sinulla on jo aktiivinen jäsenyys ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Sinulla on jo jäsentili ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Antamasi henkilötunnus ei ole kelvollinen

Et valitettavasti voi ostaa jäsenyyttä, koska olet alle 18-vuotias. Tule kuntokeskukseemme täysi-ikäisen vanhemman tai huoltajan kanssa, ja autamme sinua liittymään jäseneksi.

  • Henkilökotiedot

    Käsittelemme henkilötietonne hallitaksemme sopimustanne kanssamme, parantaaksemme palvelukokemustanne sekä tehdäksemme kokemuksestanne niin mukavan kuin mahdollista. Klikkaa "Katso ehdot" lukeaksesi lisää tietosuojakäytännöstämme.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nyt mennään!

Nyt mennään!