Tarjonta

Kuntoharjoittelu

Kohota kuntoasi Acticissa

Elämästä tulee hiukan helpompaa ja hauskempaa, kun kunto on kohdallaan. Lisäksi keho voi fyysisesti hyvin. Sydän vahvistuu, hapenottokyky paranee, lepopulssi alenee ja sydän- ja verisuonitautien riski pienenee. Myös ravinnon hyödyntäminen paranee, ja keho polttaa enemmän kaloreita.

Valitse monista erilaisista harjoittelumuodoista

Meillä Acticissa voit kohottaa kuntoasi monella eri tavalla. Soutulaite, crosstrainer, kuntopyörä, hiihtolaite ja juoksumatto ovat hyvän kunnon lähteitä. Monissa keskuksissamme voit myös käydä erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla, kuten spinningissä, kuntonyrkkeilytunnilla ja kuntopiirissä. Myös uinti kohottaa kuntoa. Actic-keskukset sijaitsevat usein uimahallin yhteydessä, jolloin jäsenyyden hintaan kuuluu myös uintimahdollisuus.

Yhdistele kuntoharjoitteluun mielellään voimaharjoittelua vaihtelun saamiseksi. Kahdesta kolmeen treenikertaa viikossa luo hyvän pohjan.

Hyvä keino päästä alkuun on varata aika maksuttomaan tutustumiskäyntiin. Valitse keskus oikeasta yläreunasta, soita ja varaa sinulle sopiva aika.

Ota ensimmäinen askel

Täytä lomake ja saat koodin, jonka näytät kuntokeskuksessa.

Harjoittelu, joka tuottaa tuloksia! Tarjoamme sinulle maksuttoman tutustumiskäynnin, jonka aikana pääset harjoittelemaan ohjaajan johdolla. Se on täydellinen aloitus tuleville treeneille!

Etsitään henkilötietoja...

Sinulla on jo aktiivinen jäsenyys ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Sinulla on jo jäsentili ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Antamasi henkilötunnus ei ole kelvollinen

Et valitettavasti voi ostaa jäsenyyttä, koska olet alle 18-vuotias. Tule kuntokeskukseemme täysi-ikäisen vanhemman tai huoltajan kanssa, ja autamme sinua liittymään jäseneksi.

  • Henkilökotiedot

    Käsittelemme henkilötietonne hallitaksemme sopimustanne kanssamme, parantaaksemme palvelukokemustanne sekä tehdäksemme kokemuksestanne niin mukavan kuin mahdollista. Klikkaa "Katso ehdot" lukeaksesi lisää tietosuojakäytännöstämme.