Tarjonta

Ilmainen tutustumiskäynti Acticilla

Tutustu ilmaiseksi

Voit sopia maksuttoman tutustumiskäynnin ja ohjauksen paikan päällä Acticilla tai puhelimitse:

Tampere   Kortelahdenkatu 26 33230   040 8063 277

Rovaniemi   Nuortenkatu 11 96100   016 3222 592

Ylivieska   Närhitie 2 84100   044 4294 472

Tutustumiskerran alussa käydään läpi 15 minuutin terveysopastus, jossa täytetään terveyskyselykortti. Opastuksessa kartoitetaan aiempi harjoittelutausta, nykyinen tilanne ja tavoitteet sekä tie henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseen. Terveysopastuksen jälkeen tehdään aloitusohjelma. Tutustumiskerralle otetaan mukaan harjoitteluvarusteet. Kesto noin 60 minuuttia.

Terveysopastus

Terveysopastus on sinua varten. Tiedämme, että on haasteellista ylläpitää säännöllistä harjoittelua ja saada toivottuja tuloksia. Siksi haluamme tehdä alkuun pääsemisen niin helpoksi kuin mahdollista aloittamalla terveysopastuksella. Voit aloittaa 15 minuutin Terveysopasuksella (1) tai 60 minuutin Terveysopastuksella (1 ja 2).

1. Terveysopastus (1)

Ohjaajasi ottaa sinut vastaan tullessasi Actic -keskukseen. Tervehditte hetken ja istuudutte sitten alas käymään läpi liikunta- ja terveystottumuksiasi, mitä haluat harjoittelultasi ja millaisista harjoitusmuodoista pidät. Ohjaajasi tekee tarpeidesi pohjalta parhaan mahdollisen suunnitelman kuntokeskuksen mahdollisuuksien mukaan. Seuraava askel voi olla esimerkiksi yksilöity saliohjelma, ryhmäliikunnan kokeileminen, PT:n tapaaminen tai uiminen.

2. Terveysopastus (2)

Saat henkilökohtaisen treeniohjelman tarveanalyysin pohjalta. Ohjaajasi käy sen läpi kanssasi ja saat kokeilla ohjelmaa lämmittelystä loppuun saakka kunnes tunnet itsesi kotoisaksi ohjelmaasi kuuluvien liikkeiden ja harjoitusten kanssa. Ohjaajasi kirjoittaa harjoitukset ja liikkeet, painot sekä asetukset treeniohjelmakorttiisi jotta tiedät mitä on vuorossa seuraavalla kerralla. Ohjaajasi tulee myös suosittelemaan toisenlaisia treenimuotoja, joita ehkä haluat kokeilla. Niitä voi olla esimerkiksi ryhmäliikuntatunnit tai uiminen.

3. Seuranta

Tulet tapaamaan ohjaajasi uudelleen viimeistään kuukauden kuluttua tehdäksesi Terveysopastukseen kuuluvan seurannan. Näin varmistamme että olet tyytyväinen treeniohjelmaasi ja kuntokeskukseesi.

Tervetuloa tutustumaan!

Kokeile maksutta

Täytä lomakkeen tiedot, niin saat koodin, jonka voit näyttää keskuksessa.

 

Ota ensimmäinen askel

Täytä lomake ja hanki koodi, jonka näet laitoksessa.

Etsitään henkilötietoja...

Sinulla on jo aktiivinen jäsenyys ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Sinulla on jo jäsentili ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Antamasi henkilötunnus ei ole kelvollinen

Et valitettavasti voi ostaa jäsenyyttä, koska olet alle 18-vuotias. Tule kuntokeskukseemme täysi-ikäisen vanhemman tai huoltajan kanssa, ja autamme sinua liittymään jäseneksi.

  • Henkilökotiedot

    Käsittelemme henkilötietonne hallitaksemme sopimustanne kanssamme, parantaaksemme palvelukokemustanne sekä tehdäksemme kokemuksestanne niin mukavan kuin mahdollista. Klikkaa "Katso ehdot" lukeaksesi lisää tietosuojakäytännöstämme.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nyt mennään!

Nyt mennään!