Tarjontamme

Meillä on helppo päästä alkuun harjoittelussa. Varaa tutustumiskäynti ohjaajamme kanssa, niin saat henkilökohtaisen harjoitteluohjelman, jota on helppo noudattaa ja joka on räätälöity juuri sinun edellytystesi ja tavoitteidesi pohjalta.

Löydä oma keskuksesi!

Tuloksellisen harjoittelun salaisuus

Harjoittelu Acticissa

Tuloksellisen harjoittelun salaisuus on, että treenaat oikein ja säännöllisesti. Jotta voisit treenata oikein, Actic käyttää tehokkaiksi todistettuja menetelmiä, olipa kyse laiteharjoittelusta, vapaapainoharjoittelusta tai ryhmäliikunnasta.

Jotta taas jaksaisit treenata säännöllisesti, huolehdimme siitä, että sinua odottaa keskuksessa mahtava porukka ja että tilamme, laitteemme ja välineemme ovat huippukunnossa..

Onnistut taatusti, kun harjoittelet säännöllisesti yhdessä treenikavereidesi kanssa. Tervetuloa!!

 

Group 7

Katso video:

#eitekosyitä

Pysyviä tuloksia

Henkilökohtainen valmennus

Oletko jo kokenut treenaaja, mutta haluaisit oppia enemmän tietystä harjoittelun osa-alueesta tai nousta seuraavalle tasolle? Jos vastauksesi on kyllä, henkilökohtaiset valmentajamme voivat laatia sinulle toiveitasi vastaavan harjoitteluohjelman!

Haluatko lisätietoja?

Kuntoharjoittelu

Kuntoharjoittelu Acticissa

Suurimmasta osasta arjen askareita tulee hieman helpompia ja hauskempia, kun olet hyvässä kunnossa. Lisäksi kehosi voi paremmin. Actic tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet kuntoharjoitteluun. Kokeile soutulaitetta, crosstraineria, kuntopyörää ja juoksumattoa – ne kaikki auttavat sinua parantamaan kuntoasi

Lue lisää

Lue lisää

Kuntoharjoittelu

Ryhmäliikunta

Yhdessä treenaaminen on hauskempaa!

Jos tykkäät treenata ryhmässä kannustavan ohjaajan johdolla innostavan musiikin tahtiin, suosittelemme ryhmäliikuntaa. Yli puolet keskuksistamme tarjoaa ryhmäliikuntatunteja!

Lue lisää

Lue lisää

Ryhmäliikunta

Voimaharjoittelu

Helppoa, turvallista ja tehokasta harjoittelua

Onko sinun vaikea löytää aikaa harjoitteluun? Vai haluatko saada suurimman hyödyn jokaisesta treenikerrasta? Me Acticissa käytämme HIT-harjoittelumenetelmää. Se on intensiiviharjoittelua, jossa 20 minuuttia riittää kehon rasittamiseen niin, että kehitystä tapahtuu.

Lue lisää

Lue lisää

Voimaharjoittelu

Uinti

Kaikki palvelut samalla jäsenyydellä!

Monilla paikkakunnilla Actic toimii uimahallin yhteydessä. Suurimmassa osassa näistä keskuksista uimahallin sisäänpääsy sisältyy jäsenyyden hintaan. Se tarkoittaa, että jäsenemme pääsevät sekä treenaamaan että uimaan.

Lue lisää

Lue lisää

Uinti

Ota ensimmäinen askel

Täytä lomake ja saat koodin, jonka näytät kuntokeskuksessa.

Harjoittelu, joka tuottaa tuloksia! Tarjoamme sinulle maksuttoman tutustumiskäynnin, jonka aikana pääset harjoittelemaan ohjaajan johdolla. Se on täydellinen aloitus tuleville treeneille!

Etsitään henkilötietoja...

Sinulla on jo aktiivinen jäsenyys ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Sinulla on jo jäsentili ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Antamasi henkilötunnus ei ole kelvollinen

Et valitettavasti voi ostaa jäsenyyttä, koska olet alle 18-vuotias. Tule kuntokeskukseemme täysi-ikäisen vanhemman tai huoltajan kanssa, ja autamme sinua liittymään jäseneksi.

  • Henkilökotiedot

    Käsittelemme henkilötietonne hallitaksemme sopimustanne kanssamme, parantaaksemme palvelukokemustanne sekä tehdäksemme kokemuksestanne niin mukavan kuin mahdollista. Klikkaa "Katso ehdot" lukeaksesi lisää tietosuojakäytännöstämme.