Syö oikein

Raejuustoa lämpimän omena-banaanikompotin kera

Kookosrasvalla on monia terveyshyötyjä. Sillä on muun muassa tulehduksia ehkäisevä vaikutus, se on hyväksi sydämelle ja tasapainottaa kolesterolia. Lisäksi se edistää painonpudotusta, sillä se vähentää haimaan kohdistuvaa kuormitusta, mikä puolestaan kiihdyttää aineenvaihduntaa. Kookosrasvassa on paljon proteiinia, mutta myös runsaasti kivennäisaineita, kuten rautaa, fosforia ja sinkkiä.

1 annos

Ainekset

  • 200 g raejuustoa
  • 1 omena
  • 1 banaani
  • 2 tl (10 g) kookosrasvaa
  • kanelia

Valmistus

Leikkaa omena ja banaani kuutioiksi. Sulata rasva teflonpannulla. Lisää omenakuutiot ja paista keskilämmöllä noin kaksi minuuttia. Lisää sitten banaanit ja paista vielä yksi minuutti. Sekoita koko ajan, jotteivät hedelmät pala. Sirottele päälle kanelia ja tarjoile raejuuston kera.

Ravintoarvo per 100 g

105 kcal
6,2 g proteiinia
4,5 g rasvaa
9,4 g hiilihydraatteja

Pysyviä tuloksia

Henkilökohtainen valmennus

Oletko jo kokenut treenaaja, mutta haluaisit oppia enemmän tietystä harjoittelun osa-alueesta tai nousta seuraavalle tasolle? Jos vastauksesi on kyllä, henkilökohtaiset valmentajamme voivat laatia sinulle toiveitasi vastaavan harjoitteluohjelman!

Haluatko lisätietoja?

button
Se filmen

Personlig träning

Kokeile maksutta

Tarjoamme sinulle maksuttoman tutustumiskäynnin, jonka aikana pääset harjoittelemaan ohjaajan johdolla. Se on täydellinen aloitus tuleville treeneille!

Ota ensimmäinen askel

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Etsitään henkilötietoja...

Sinulla on jo aktiivinen jäsenyys ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Sinulla on jo jäsentili ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Antamasi henkilötunnus ei ole kelvollinen

Et valitettavasti voi ostaa jäsenyyttä, koska olet alle 18-vuotias. Tule kuntokeskukseemme täysi-ikäisen vanhemman tai huoltajan kanssa, ja autamme sinua liittymään jäseneksi.

  • Henkilökotiedot

    Käsittelemme henkilötietonne hallitaksemme sopimustanne kanssamme, parantaaksemme palvelukokemustanne sekä tehdäksemme kokemuksestanne niin mukavan kuin mahdollista. Klikkaa "Katso ehdot" lukeaksesi lisää tietosuojakäytännöstämme.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nyt mennään!

Nyt mennään!