Syö oikein

Cashewpallot

Cashew on sumakkikasveihin kuuluva puu, joka on alun perin kotoisin Koillis-Brasiliasta. Cashewpähkinät ovat itse asiassa samoja siemeniä, joista puu kasvaa. Ne sisältävät paljon tyydyttymättömiä rasvoja sekä kivennäisaineita, vitamiineja ja proteiinia. Cashewpähkinöissä on mieto maku, ja ne maistuvat hyviltä wokeissa, padoissa, salaateissa, leivonnaisissa ja sellaisinaan välipalana.

Ainekset

  • 2 dl cashewpähkinöitä
  • 1 dl rusinoita
  • ripaus suolaa
  • 2 rkl vettä
  • 2 tl kaakaojauhetta

kookoshiutaleita pyörittelyyn

Valmistus

Rouhi cashewpähkinät tehosekoittimessa. Lisää rusinat ja muut ainekset. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Muotoile palloja ja pyörittele ne kookoshiutaleissa. Säilytä palloja jääkaapissa.

Ravintoarvo per 100 g

518 kcal
10,7 g proteiinia
35,9 g rasvaa
33,8 g hiilihydraatteja

Pysyviä tuloksia

Henkilökohtainen valmennus

Oletko jo kokenut treenaaja, mutta haluaisit oppia enemmän tietystä harjoittelun osa-alueesta tai nousta seuraavalle tasolle? Jos vastauksesi on kyllä, henkilökohtaiset valmentajamme voivat laatia sinulle toiveitasi vastaavan harjoitteluohjelman!

Haluatko lisätietoja?

button
Se filmen

Personlig träning

Kokeile maksutta

Tarjoamme sinulle maksuttoman tutustumiskäynnin, jonka aikana pääset harjoittelemaan ohjaajan johdolla. Se on täydellinen aloitus tuleville treeneille!

Ota ensimmäinen askel

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Etsitään henkilötietoja...

Sinulla on jo aktiivinen jäsenyys ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Sinulla on jo jäsentili ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Antamasi henkilötunnus ei ole kelvollinen

Et valitettavasti voi ostaa jäsenyyttä, koska olet alle 18-vuotias. Tule kuntokeskukseemme täysi-ikäisen vanhemman tai huoltajan kanssa, ja autamme sinua liittymään jäseneksi.

  • Henkilökotiedot

    Käsittelemme henkilötietonne hallitaksemme sopimustanne kanssamme, parantaaksemme palvelukokemustanne sekä tehdäksemme kokemuksestanne niin mukavan kuin mahdollista. Klikkaa "Katso ehdot" lukeaksesi lisää tietosuojakäytännöstämme.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nyt mennään!

Nyt mennään!