Actic, Tapahtumat ja muuta ajankohtaista keskuksessa Tampere

Tampere

……………………………………………

Vuosikortin syksy kampanja 15.8-4.9.2018.

3 ensimmäistä kuukautta 9,90e/kk*, jonka jälkeen normaali kuukausi maksu (Norm. 49e/kk, Opiskelija 42e/kk ja Seniori (+65)40e/kk). Ei liittymismaksua! Säästä jopa 167,30e!

*Tarjous voimassa vain uusiin 12kk e-laskutus sopimuksiin.

 

……………………………………

Actic Tampereen ja Pyynikin uimahallin kesäajat ma 18.6.- su 19.8.2018; ma-pe 6.00-21.00 ja la-su klo 10.00-18.00.

……………………………………

Varaa ilmainen tutustuminen kuntokeskukseen ohjaajan kanssa p. 040 806 3277. Ota harjoittelu varusteet mukaan – sillä treeneemme jo tutustumisen aikana. Tervetuloa tutustumaan!

……………………………………

 

Kokeile maksutta

Tarjoamme sinulle maksuttoman tutustumiskäynnin, jonka aikana pääset harjoittelemaan ohjaajan johdolla. Se on täydellinen aloitus tuleville treeneille!

Ota ensimmäinen askel

Täytä lomake ja hanki koodi, jonka näet laitoksessa.

Etsitään henkilötietoja...

Sinulla on jo aktiivinen jäsenyys ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Sinulla on jo jäsentili ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Antamasi henkilötunnus ei ole kelvollinen

Et valitettavasti voi ostaa jäsenyyttä, koska olet alle 18-vuotias. Tule kuntokeskukseemme täysi-ikäisen vanhemman tai huoltajan kanssa, ja autamme sinua liittymään jäseneksi.

  • Henkilökotiedot

    Käsittelemme henkilötietonne hallitaksemme sopimustanne kanssamme, parantaaksemme palvelukokemustanne sekä tehdäksemme kokemuksestanne niin mukavan kuin mahdollista. Klikkaa "Katso ehdot" lukeaksesi lisää tietosuojakäytännöstämme.

  • Katso ehdot

Nyt mennään!

 

 

Tukea tavoitteiden saavuttamiseen

Actic-sovellus

Seuraa harjoittelusi edistymistä missä vain iPhone- ja Android-sovelluksemme avulla. Actic-sovellus on maksuton palvelu, joka sisältyy kaikkiin jäsenyyksiin. Jos sinulla ei vielä ole sovellusta, lataa se jo tänään!