Sinun treenikumppanisi

Actic, Rovaniemi

Rovaniemi

Actic Rovaniemi sijaitsee Uimahalli Vesihiiden yläkerrassa aivan Rovaniemen ytimessä. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset kuntoilumahdollisuudet – kaikki jäsenkorttimme sisältävät niin voimaharjoittelutilojen käytön, ryhmäliikunnat kuin uintimahdollisuuden. Kuntosalimme kotoinen tunnelma, rento ilmapiiri ja motivoituneet ohjaajat luovat innostavat puitteet iloiseen liikkumiseen.

  • Kuntoliikunta
  • Voimaharjoittelu
  • Harjoittelu ohjaajan kanssa
  • Kuntouinti
  • Sauna
  • Personal trainer

Ota yhteyttä

Nuortenkatu 11
96100 Rovaniemi

+358 16 322 2592


Tulosta

Filtteroi

Valitse kuntokeskus

Perjantai

17 Elokuu

Lihaskunto

55 min

09:00

09:00

55 min

Lihaskunto

Sanna Kylmänen

Rovaniemi

Lihaskunto 21

Lauantai

18 Elokuu

Sunnuntai

19 Elokuu

Lauantai

1 Syyskuu

Sunnuntai

2 Syyskuu

Maanantai

3 Syyskuu

Tiistai

4 Syyskuu

Keskiviikko

5 Syyskuu

Torstai

6 Syyskuu

Liity jäseneksi jo tänään!

Valitse jäsenkorttisi

Siirry eteenpäin

Kokeile maksutta

Tarjoamme sinulle maksuttoman tutustumiskäynnin, jonka aikana pääset harjoittelemaan ohjaajan johdolla. Se on täydellinen aloitus tuleville treeneille!

Ota ensimmäinen askel

Täytä lomake ja hanki koodi, jonka näet laitoksessa.

Etsitään henkilötietoja...

Sinulla on jo aktiivinen jäsenyys ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Sinulla on jo jäsentili ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Antamasi henkilötunnus ei ole kelvollinen

Et valitettavasti voi ostaa jäsenyyttä, koska olet alle 18-vuotias. Tule kuntokeskukseemme täysi-ikäisen vanhemman tai huoltajan kanssa, ja autamme sinua liittymään jäseneksi.

  • Henkilökotiedot

    Käsittelemme henkilötietonne hallitaksemme sopimustanne kanssamme, parantaaksemme palvelukokemustanne sekä tehdäksemme kokemuksestanne niin mukavan kuin mahdollista. Klikkaa "Katso ehdot" lukeaksesi lisää tietosuojakäytännöstämme.

  • Katso ehdot

Nyt mennään!

 

 

Group 7

 

 

Treenaa ja ui

Kaikki palvelut samalla jäsenyydellä

Monilla paikkakunnilla Actic toimii uimahallin yhteydessä. Suurimmassa osassa näistä keskuksista uimahallin sisäänpääsy sisältyy jäsenyyden hintaan. Se tarkoittaa, että jäsenemme pääsevät sekä treenaamaan että uimaan.

Haluatko lisätietoja?

 

Tukea tavoitteiden saavuttamiseen

Actic-sovellus

Seuraa harjoittelusi edistymistä missä vain iPhone- ja Android-sovelluksemme avulla. Actic-sovellus on maksuton palvelu, joka sisältyy kaikkiin jäsenyyksiin. Jos sinulla ei vielä ole sovellusta, lataa se jo tänään!