Sinun treenikumppanisi

Actic, Ylivieska

Ylivieska

Tietoa meista

Actic Ylivieska sijaitsee Liikuntakeskuksen yhteydessä aivan Ylivieskan ytimessä. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset kuntoilumahdollisuudet. Kaikki jäsenkorttimme sisältävät voimaharjoittelutilojen käytön, ryhmäliikunnat sekä uintimahdollisuuden. Kuntosalimme rento ja viihtyisä tunnelma sekä ammattitaitoiset, iloiset ohjaajat luovat innostavat puitteet liikkumiseen.

 • Harjoittelu ohjaajan kanssa
 • Kuntoliikunta
 • Kuntouinti
 • Solarium
 • Voimaharjoittelu
 • Sauna
 • Ryhmäliikunta

Ota yhteyttä

Närhitie 2
84100 Ylivieska

+358 44 429 4472


Tulosta

Filtteroi

Valitse kuntokeskus

Lauantai

22 Joulukuu

Sunnuntai

23 Joulukuu

Maanantai

24 Joulukuu

Tiistai

25 Joulukuu

Keskiviikko

26 Joulukuu

Perjantai

28 Joulukuu

Lauantai

29 Joulukuu

Sunnuntai

30 Joulukuu

Maanantai

31 Joulukuu

Tiistai

1 Tammikuu

Keskiviikko

2 Tammikuu

Torstai

3 Tammikuu

Perjantai

4 Tammikuu

Liity jäseneksi jo tänään!

Valitse jäsenkorttisi

Siirry eteenpäin

Kokeile maksutta

Tarjoamme sinulle maksuttoman tutustumiskäynnin, jonka aikana pääset harjoittelemaan ohjaajan johdolla. Se on täydellinen aloitus tuleville treeneille!

Ota ensimmäinen askel

Täytä lomake ja hanki koodi, jonka näet laitoksessa.

Etsitään henkilötietoja...

Sinulla on jo aktiivinen jäsenyys ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Sinulla on jo jäsentili ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Antamasi henkilötunnus ei ole kelvollinen

Et valitettavasti voi ostaa jäsenyyttä, koska olet alle 18-vuotias. Tule kuntokeskukseemme täysi-ikäisen vanhemman tai huoltajan kanssa, ja autamme sinua liittymään jäseneksi.

 • Henkilökotiedot

  Käsittelemme henkilötietonne hallitaksemme sopimustanne kanssamme, parantaaksemme palvelukokemustanne sekä tehdäksemme kokemuksestanne niin mukavan kuin mahdollista. Klikkaa "Katso ehdot" lukeaksesi lisää tietosuojakäytännöstämme.

 • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
 • Nyt mennään!

Nyt mennään!

 

 

Group 7

 

 

Treenaa ja ui

Kaikki palvelut samalla jäsenyydellä

Monilla paikkakunnilla Actic toimii uimahallin yhteydessä. Suurimmassa osassa näistä keskuksista uimahallin sisäänpääsy sisältyy jäsenyyden hintaan. Se tarkoittaa, että jäsenemme pääsevät sekä treenaamaan että uimaan.

Haluatko lisätietoja?

 

Tukea tavoitteiden saavuttamiseen

Actic-sovellus

Seuraa harjoittelusi edistymistä missä vain iPhone- ja Android-sovelluksemme avulla. Actic-sovellus on maksuton palvelu, joka sisältyy kaikkiin jäsenyyksiin. Jos sinulla ei vielä ole sovellusta, lataa se jo tänään!