Actic

Liikuntaedut

Hyödynnä liikuntaetusi meillä Acticilla!

Olet tervetullut suorittamaan jäsenmaksusi (ei liittymismaksua) seuraavilla liikuntaeduilla:

Maksu tapahtuu paikan päällä kuntokeskuksen kassalla ja kattaa tulevia jäsenmaksuja, jopa saman kuukauden laskua (eräpäivä joka kuun 28.) kun suoritat maksun viimeistään kuun 15. päivä. Maksut, jotka tapahtuvat loppukuusta (15. päivän jälkeen), kattavat seuraavasta kalenterikuukaudesta eteenpäin. Kun liikuntaedun kautta suorittamasi summa ei enää kata jäsenmaksujasi, lähetämme automaattisesti laskun. Klikkaa tästä lukeaksesi sopimusehdoistamme löytyvistä laskutustiedoista (e-lasku tai suoramaksu).

Kokeile maksutta

Täytä lomakkeen tiedot, niin saat koodin, jonka voit näyttää keskuksessa.

 

Ota ensimmäinen askel

Täytä lomake ja hanki koodi, jonka näet laitoksessa.

Etsitään henkilötietoja...

Sinulla on jo aktiivinen jäsenyys ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Sinulla on jo jäsentili ja tämän vuoksi et voi käyttää Kokeile-tarjousta. Ota yhteyttä kuntokeskukseesi jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestäsi

Antamasi henkilötunnus ei ole kelvollinen

Et valitettavasti voi ostaa jäsenyyttä, koska olet alle 18-vuotias. Tule kuntokeskukseemme täysi-ikäisen vanhemman tai huoltajan kanssa, ja autamme sinua liittymään jäseneksi.

  • Henkilökotiedot

    Käsittelemme henkilötietonne hallitaksemme sopimustanne kanssamme, parantaaksemme palvelukokemustanne sekä tehdäksemme kokemuksestanne niin mukavan kuin mahdollista. Klikkaa "Katso ehdot" lukeaksesi lisää tietosuojakäytännöstämme.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nyt mennään!

Nyt mennään!