Terveyteen panostaminen tuo yritykselle voittoa

Fyysinen aktiivisuus saa ihmiset voimaan hyvin. Säännöllinen harjoittelu vähentää kulumisvammoja ja kipuja, auttaa jaksamaan ja vähentää sairauspoissaoloja. Yksinkertaistettuna: kun henkilökunta voi hyvin, yritys voi hyvin.
Joukko tutkimuksia osoittaa, että yritys saa henkilöstönsä liikkumiseen sijoittamansa rahamäärän takaisin kolmesta yhdeksäänkertaisena muun muassa sairauspoissaolojen vähentyessä – kannattava sijoitus siis. Lisäksi harjoittelu lisää motivaatiota ja auttaa vähentämään stressiä.

Mitä Actic tarjoaa?

Meille on tärkeää voida tukea yritysasiakkaitamme opastamalla ja kannustamalla työntekijöitä terveelliseen elämään ja tuloksia tuottavaan harjoitteluun. Asetamme sille suurta painoarvoa ja räätälöimme palvelut asiakkaiden tarpeiden mukaan. Siksi jäsenyyteen sisältyvät seuraavat edut:

  • harjoittelu koulutetun ohjaajan kanssa, joka opastaa tehokkaaseen ja turvalliseen treeniin
  • henkilökohtainen harjoitteluohjelma ja harjoittelumenetelmä, jotka tekevät treenistä yksinkertaista ja tehokasta
  • seurantatapaamiset ohjaajan kanssa tulosten seuraamiseksi ja harjoitteluohjelman jatkuvaksi kehittämiseksi.

Lisäksi räätälöimme kokonaisratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä saamaan suurimman mahdollisen hyödyn sijoituksestaan, esimerkiksi kokeiluviikkoja, tietoa työntekijöille, terveysanalyyseja ja testejä, luentoja harjoittelusta, ruokavaliosta ja tottumuksista sekä tilastotietoja ja seurantaa.

Tarjonnassa tärkeää on myös laadukas ja innostava ryhmäliikunta, ja ryhmäliikuntatunteja järjestetäänkin useimmissa keskuksissamme. Lisäksi monissa keskuksissamme jäsenyyteen sisältyy myös uimahallin käyttö. Joissakin keskuksissa on tarjolla myös henkilökohtaista valmennusta, elämäntapaohjelma Lifestyle by Actic sekä Actic Training Circuit (ATC), joka on crossfit-tyyppinen harjoittelumuoto.

Asiakkainamme on monia yrityksiä, jotka ovat saaneet avullamme jaksavampia, iloisempia, pirteämpiä ja motivoituneempia työntekijöitä – ja puolittaneet samalla sairauskulunsa.

Olet tervetullut kuntokeskukseemme. Ota yhteyttä jo tänään.