Meillä on helppo päästä alkuun. Varaa tutustumiskäynti ohjaajamme kanssa niin saat henkilökohtaisen harjoitteluohjelman jota on helppo noudattaa ja joka on räätälöity juuri sinun edellytystesi ja tavoitteidesi mukaan.

Kun olet harjoitellut meillä jonkin aikaa ohjaajamme auttavat kehittämään harjoitteluohjelmaasi.

Laaja valikoima harjoittelumuotoja

Voimaharjoittelu

Olemme aina pitäneet tärkeänä ohjaajiemme antamaa opastusta. Käymme läpi harjoitteluohjelman ja laitteet aloittaessasi meillä ja järjestämme aina myös seurantatapaamisia.

Lue lisää

Ryhmäliikunta

Jos haluat kuntoilla ryhmässä ohjaajan kannustamana ja inspiroivan musiikin tahtiin, kokeile ryhmäliikuntatuntejamme. Niitä on tarjolla yli puolessa kaikista keskuksistamme!

Lue lisää

Uinti

Actic toimii uimahallin yhteydessä. Uimahallin sisäänpääsy sisältyy aina jäsenyyden hintaan. Se tarkoittaa, että pääset jäsenenämme harjoittelemaan salillemme ja samalla kortilla pääset myös uimaan.

Lue lisää

Kuntoharjoittelu

Meillä Acticissa voit kohottaa kuntoasi monella eri tavalla. Soutulaite, crosstrainer, kuntopyörä, hiihtolaite ja juoksumatto ovat hyvän kunnon lähteitä.

Lue lisää

Spinning®

Spinning® on erittäin tehokas harjoittelumuoto, joka kohottaa kuntoa nopeasti. Kaikki voivat osallistua spinning-tunneille. Pyörän vastus säädetään itse, joten aloittelijat ja konkarit voivat treenata rinta rinnan.

Lue lisää

Terveysopastus

Voit tulla kokeilemaan meille Acticille maksutta kuntosalille tai ryhmäliikuntaan kun varaat ajan ohjaajan kanssa.

Lue lisää